Şubat | 2011 | Kayıt Ol, İndir, Oyna!


War Thunder
World of Tanks

Jamia Online Yeni Hayat


Eğlence paylaştıkça artar. Jamia Dünyası'nı dolaşın ve dünyanın dört bir yanından tam da sizin gibi binlerce oyuncuyla tanışın. Arkadaşlarınızla sohbet edin, birlikte oyun oynayın, stil sırlarınızı paylaşın ve daha birçok şey yapın! Kendi evinize sahip olun ve onu istediğiniz gibi döşeyin.

Shakes & Fidget


Shakes & Fidget (SF Game) artık tamamen Türkçe! Gülmekten yerlere yatmaya hazır mısın? öyleyse hemen kayıt ol ve 1 milyondan fazla kahramanın yer aldığı bu dünyaya sen de katıl.
War Rock Poster
100543
5.66

War Rock


MMOFPS oyunu War Rock'da NIU isyancılarına ya da Derbaran ordusuna katılın. 5 adet servis branşından (Engineer, Medic, Assault, Sniper, Heavy) oyun tarzınıza uygun olanı seçip, savaşa katılın ve rütbe kazanın. WarRock free2play oynanabilmektedir.

Imperial Hero


Imperial Hero (İmperialı Kahraman) Imperia tarafından yayımlanan tarayıcı tabanlı bir rol üstlenme oyunudur. Oyuna başladığınızda Savaşçı, Nişancı ve Mistik olmak üzere 3 kahraman sınıfı arasında tercih yapmalı Ayar İmparatorluğunun ölümsüzlük yoluna gitmelisiniz.

Dead Frontier


Zombiler tarafından istila edilen bir şehirde hayatta kalma mücadelesi verdiğiniz Dead Frontier final yayınına başladı. Çürümüş bedenleriyle dört bir yandan üzerinize gelen zombilere 100'den fazla silah seçeneğiyle saldırın, sivilleri güvenli bölgelere nakledin ve cesetlerdeki ganimetleri toplayarak...

War of Titans


Kanlı ve amansız dövüşler seni War of Titans oyununda bekliyor. Burada sana kimse bir şey hediye etmeyecektir. Birçok arena senin girmeni bekliyor, kaderinle yüzleş! Korkudan ne yapacağını şaşıracak mısın yoksa bu online oyunun kahramanı mı olacaksın?