Ocak | 2012 | Kayıt Ol, İndir, Oyna!


War Thunder
World of Tanks

Silkroad-R


Jcplanet tarafından yayımlanan MMORPG oyunu Silkroad-R oyun severleri destansı savaşlara davet ediyor. Keşfedilmeyi ve şekillenmeyi bekleyen bu devasa oyunda kendinizi göstermek için siz de Silkroad-R'a katılın.
Skyrama Poster
16658
6.14

Skyrama


Skyrama'da pilot sizsiniz! Yeni uçaklar satın alarak istediğiniz ülkelere seyahat edip ve para kazanabilir, havaalanınızı geliştirerek gelen uçakları ve yolcuları ağırlayabilirsiniz. Bigpoint tarafından yayınlanan tarayıcı oyunu Skyrama tamamen Türkçe.

Senatör Online


Peak Games'in tarayıcı tabanlı savaş/strateji oyunu Senatör'e kayıt olmadan facebook hesabınız ile hemen başlayabilir, Romalı 3 büyük aileden birini seçerek ülkeniz adına dünyaya hükmetmek için mücadele edebilirsiniz. Çetin savaşlar sizi bekliyor.

Microvolts


Rock Hippo tarafından yayınlanan MMOTPS oyunu Microvolts'da birbirinden sevimli oyuncak karakterlerin yerine geçerek arkadaşlarınızı canlandırmak için batarya topluyor ve kötü karakterlere karşı mücadele ediyorsunuz. Microvolts'u ücretsiz oynayabilirsiniz.

FreeJack


Online parkur yarışı oyunu (MMORG) FreeJack Gamekraft aracılığıyla oyunseverlerle buluşuyor. Karakterinizi bir çok yönden özelleştirebildiğiniz oyunda birbirinden heyecanlı yarışlara katılabilirsiniz. Koş, tırman, zıpla, kay, yarışı kazan ve puanları topla!

Bigpoint


2002 Yılında Heiko Hubertz tarafından Almanya'da kurulan Bigpoint, piyasaya sürdüğü 40'ın üzerinde tarayıcı oyununu 20'den fazla dilde yayınlamaktadır. Bigpoint tarafından Türkçe yayınlanan oyunları sitemizde bulabilirsiniz.
Joygame Poster
118758
6.02

Joygame


JoyGame kimdir? kimindir? nedir? nerededir? kaç kişidir? neler yapmış? nasıl ulaşırım? ekibe nasıl katılırım? sorularının cevaplarını merak ediyorsanız, doğru yerdesiniz :)