Legend of Fighters
City of Steam Poster
City of Steam Poster
Yayımcı
:   DAO Games
Tür
:   
:   İyi
:   -
Legend of Fighters

VİDEO İZLE

City of Steam Türkiye

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ

Çin merkezli oyun geliştiricisi Mechanist Games tarafından Unity Engine oyun motoru ile geliştirilen ve DAO Games tarafından Türkçe dil desteğiyle yayınlanan City of Steam, tarayıcı tabanlı MMORPG oyunudur. 17 Mayıs 2013 tarihinde kullanıcılar ile buluşan City of Steam Stempunk bir evrende geçiyor ve ücretsiz (free2play) hizmet veriyor.

Herhangi bir yükleme yapmadan doğrudan giriş yapabildiğiniz City of Steam; büyük boyutlardaki haritaları, zengin eşya seçeneği, PvP özelliği, yetenek ağacı vb. konularda oyuncuya klasik bir tarayıcı oyununun çok daha fazlasını sunmakta. İnsan, Elf ve Yeşil Derililer adında 3 ana ırkın yer aldığı City of Steam‘de Heartlander, Aven, Ostenian, Stoigmari, Draug, Riven, Goblin, Hobbe ve Ork olmak üzere 9 farklı karakter tipi yer alıyor. Üç ırktan bir tanesine dahil olan bu karakterler Arkanist, Silahşör, Warder ve Channeler olmak üzere benzersiz yeteneklere sahip toplam 4 sınıftan birinde uzmanlaşmış durumda.

Buhar ve büyünün bir araya geldiği gizemli bir evrende geçen City of Steam görsel efektleri ve kendine özgü oyun yapısıyla RPG severlerin gönlünde taht kuracak gibi görünüyor.

City of Steam kayıt olmak için tıklayın.
Anahtar Kelimeler
City of Steam kayıt ol, kaydol, indir, oyna, tanıtımı, ekran görüntüleri, videoları, sistem gereksinimleri, ipuçları, haberleri, etkinlikleri
17780
defa okundu

Yorumlar

11 yorum yapıldı
  • asena diyor ki:

    wofteam en iyi arkadaşşşşşşşşş ama the lost titans’da güzel D:

  • Ahmet Sabuncu diyor ki:

    Yeni bir içerik gerekiyor arkadaşlar artık oyuna. Herşey iyi ama artık ezberledik bu oyunu. Ek paket ya da yama istiyoruz.

  • choi diyor ki:

    Browser oyunları bu oyun sayesinde çağ atlamıştır. Gerçekten başarılı bir yapım. Hala denemediyseniz kesinlikle oynamanızı tavsiye ediyorum.

  • didi diyor ki:

    Muhteşem bir browser oyunu. Oynayan oyuncular falan da çok iyi. Bence herkes denemeli arkadaşlar.

  • buharmania diyor ki:

    Çok ağır bir steampunk hayranı olarak piyasada en beğendiğim ve severek oynadığım yegane oyun. :) Bir de tarayıcı tabanlı ve içerik olarak çok tatmin edici. E daha ne olsun ? :)

  • cem diyor ki:

    Uzun süredir oynuyorum, gerçekten muhteşem bir tarayıcı oyunu. Hatta oynadıklarım arasında en iyisi. Grafikler falan şahane olmuş hem de bildiğin tarayıcı oyunu :)

  • unruly dd diyor ki:

    arkadaşlar oyunu internet sayfasındanmı oynuyoruz yoksa indiripmi oynuyoruz.

  • mehmet diyor ki:

    gül berli beta kodu ne biliyosan lütfen cevap yaz

  • gül beril diyor ki:

    muhteşem oyun hatta benim facaboook kumda ekli