League of Legends
League of Legends
Oyunkayit.Com Online Oyun Kayıt Rehberi
DC Universe Online Poster
DC Universe Online Poster
Yayımcı
Tür
:   
Dil
:   İngilizce
:   İyi
:   13+

VİDEO İZLE

dc-universe

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ

SOE (Sony Online Entertainment) tarafından geliştirilen 3 boyutlu MMORPG oyunu DC Universe Online, tüm dünyanın yakından tanıdığı süper kahramanları ve onların ezeli düşmanlarını bilgisayarınıza getiriyor. Kasım 2011’den itibaren ücretsiz (free2play) yayına başlayan oyunun PC ve PS3 olmak üzere 2 versiyonu bulunmakta.

Oyuna kayıt olup kurulum dosyasını indirerek gerekli güncellemeleri yaptıktan sonra oyuna başlamadan önce sunucu seçmeniz gerekiyor. Avrupa (EU) ve Amerika (US) olmak üzere 2 ana sunucunun yer aldığı DC Universe Online‘da PvE ve PvP olmak üzere 2 alt sunucu bulunuyor.

Batman‘dan Bizarro‘ya, Superman‘dan Joker‘e bir çok süper kahraman ve kötü karakterin yer aldığı DC Universe Online‘da karakterleri standart görünüm ve yetenekleriyle kullanmak zorunda değilsiniz. Oldukça gelişmiş karakter yapılandırma sistemi bulunan oyunda, seçmiş olduğunuz süper kahraman veya kötü karakterin; maskesinden pelerinine, saç tipinden göz rengine, eldiveninden ayakkabısına kadar bir çok detayını özelleştirmeniz mümkün.

Kısacası isterseniz Superman’i kılıç kullanan bir asker veya Joker’i havada uçan bir robot haline getirebilirsiniz. Seçeneklerdeki zenginliğin tek kötü yanı ise karar verme aşamasında çok vakit kaybettirmesi :)

Karakter oluşturma işlemini tamamladığınızda kısa bir eğitimden geçmeniz gerekiyor. Bu eğitim ile birlikte skill dağılımı/kullanımı, klavye kısayolları gibi oyunda hayati önem taşıyan özellikleri öğrenirken karşınıza çıkan irili ufaklı düşmanlarla çatışarak dövüş yöntemlerini kavramaya çalışıyorsunuz. Eğitimin son aşamasında üzerinize gelen onlarca düşmandan sizi kurtarmak için Superman yardımınıza geliyor ve nihayet diğer oyuncuların yer aldığı gerçek sunucuya ışınlanıyorsunuz. Artık istila edilen gezegeni kurtarmak için masum insanlara saldıran yaratıkları yok etmeye başlayabilirsiniz.

DC Universe Online‘ın en güzel özelliklerinden birisi de haritalarının “sınırsız” olması. Özellikle uçabilen bir karakter oluşturduysanız gördüğünüz her binanın üzerine çıkarak manzaranın keyfini çıkarabilir, istediniğiz her yere görünmez engellere takılmadan seyahat edebilir hatta yüzebilirsiniz.

Oyunda ateş, buz, doğa gücü, büyü gücü, zihinsel güç, ışık gücü ve gadget gibi özel güçlerle rakiplerinizi bir yerden başka bir yere çöp gibi savurabilir, dondurabilir veya zehirleyebilirken; tek ve çift silahları, yay, tüfek, yumruk, güç dalgası gibi yardımcı özellikleri de düşmanlarınızaa karşı kullanabilirsiniz.

Süper kahramanlar ve kötü karakterler olur da, onların efsanevi şehirleri olmaz mı? Gotham City, Metropolis, Arkham Asylum ve Watchtower gibi yakından tanıdığımız suç şehirleri DC Universe Online‘da en ince ayrıntısına kadar harita olarak karşınıza çıkıyor.

DC Universe Online kayıt olmak için tıklayın.
Anahtar Kelimeler
DC Universe Online kayıt ol, kaydol, indir, oyna, tanıtımı, ekran görüntüleri, videoları, sistem gereksinimleri, ipuçları, haberleri, etkinlikleri
184117
defa okundu

Yorumlar

173 yorum yapıldı
  • kerem diyor ki:

    çar kurmak istiyorum

  • görkem diyor ki:

    yaa gizlilik hatası veriyor yardım edebilirmisiniz hata şöyle:Please indicate that you have read and accepted the Terms of Service and Privacy Policy.

  • cabir diyor ki:

    benim sorunum 10 lvl im ve kulllandıgım esyalarım kırmızı yanıyor ve kullanamıyorum

  • Wolvoroth1995 diyor ki:

    çok güzel bir oyun grafikleri harika pvp çok güzel ve birbirinden eğlenceli görevleri var harika bir oyun

  • cihan diyor ki:

    bana disconetted hatasını veriyor

  • Berat diyor ki:

    Please indicate that you have read and accepted the Terms of Service and Privacy Policy. Anlaşma ve sözleşme kutucuğunu işaretlememe rağmen bu hatayı veriyor nasıl çözecem yardım lütfen

    • oyunkayit diyor ki:

      Merhaba Berat,
      Tetslerimizde belirtmiş olduğun sorun ile karşılaşmadık. Kullandığın tarayıcının çerezlerini silerek tekrar deneyebilir ya da farklı bir tarayıcı üzerinden kayıt olmayı deneyebilirsin. Muhtemelen sorun çözülecektir.

  • DenizHan diyor ki:

    We’re sorry, but you are unable to sign up for a Station Account at this time.

    Bu Hatayı Veriyor Kayıt Olamıyorum

  • ufuk diyor ki:

    Su anda Kayıt olamıyorum yardım edebilir misiniz