Kingdom Online
Kingdom Online
Oyunkayit.Com Online Oyun Kayıt Rehberi
FireShot Türkiye Beta Key Poster
FireShot Türkiye Beta Key Poster
Oyunun Adı
:   FireShot
Yayımcı
:   Oasis Game
Kayıt Kabul
:   12-07-2013
Test Başlangıcı
:   16-07-2013
Beta Key Sayısı
:   1.000
Kalan Kod
0
Smash Online Kayıt Ol


Yükleniyor
ÜYELERE ÖZEL
ETKİNLİK!
Promo Kod Etkinliğinden yararlanabilmek için üye girişi yapmalısınız.
Sadece 1 Adet Beta Key
Kullanabilirsiniz!
Daha önce almış olduğunuz beta key
Günlük Beta Key
Limiti Doldu.
Daha Sonra Tekrar Deneyiniz.
Bu oyunda bugün için ayrılan kodlar tükenmiştir. Gece saat 00.00'da limit sıfırlanacaktır.
BETA KEY
TÜKENDİ!
beta anahtarları tükendi. Yeni beta anahtarlar geldiğinde facebook
sayfamızdan duyuru yapılacaktır.
TEBRİKLER!
Beta anahtarınız aşağıdadır.
Beta Key :
Beta Anahtarı kullanmak için tıklayınız.

Beta Anahtarı (Key) Nasıl Kullanılır?

Sitemizden aldığınız FireShot Türkiye (FS TR) kapalı beta anahtarını kullanabilmek için öncelikle oyunun resmi web sitesine üye girişi yapmanız üye değilseniz kayıt olmanız gerekmektedir. Giriş yaptıktan sonra buraya tıklayarak beta key aktivasyon sayfasına geçiş yapabilir ve sitemizden almış olduğunuz beta anahtarı ilgili alana girerek aktifleştirme işlemini tamamlayabilirsiniz.

Beta Anahtarı (Key) Ne İşe Yarar?

Beta anahtarı kapalı beta (CBT) testine katılabilmek için gerekli olan şifre, diğer adıyla davetiyedir.

Kapalı Beta Nedir?

Oyunların gerçek oyuncuların katılımıyla gerçekleştirdiği ilk test sürecidir. Sınırlı sayıda kullanıcının katılabildiği kapalı beta testlerinde oyuncular karşılaştıkları hataları oyun görevlilerine bildirerek oyunun gelişmesine katkıda bulunurken aynı zamanda oyun hakkında tecrübe sahibi olma fırsatı bulurlar.

Oyun halka açıldığında yeni oyunculara haksızlık olmaması için kapalı beta testindeki oyuncuların elde ettiği tüm kazanımlar (eşya, silah, seviye v.s) sıfırlanır.

36568
defa okundu


Yorumlar

12 yorum yapıldı