Yulgang 2
Yulgang 2
Oyunkayit.Com Online Oyun Kayıt Rehberi
Yulgang 2
GunZ 2 Poster
GunZ 2 Poster
Yayımcı
Tür
:   
Dil
:   İngilizce
PvP
:   Var
A.B. Başlangıç
:   28-12-2013
A.B. Bitiş
:   -
Final
:   -
Yulgang 2

VİDEO İZLE

GunZ 2: The Second Duel

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ

Güney Kore merkezli oyun stüdyosu MAIET Entertainment tarafından Realspace 3.0 oyun motoru ile geliştirilen GunZ 2: The Second Duel, sürükleyici oyun dinamiğine ve kaliteli görsel efektlere sahip bir MMOTPS oyunu. Avrupa’da ProSiebenSat.1 tarafından yayınlanan GunZ 2‘nin kapalı beta testleri 19 Ağustos’ta başladı, oyunun final yayınının ise 2013′ün son çeyreğinde oyun severler ile buluşması bekleniyor. GunZ: The Duel‘in devamı niteliğinde olan GunZ 2‘de eski sürüme ait oyun mekaniklerine rastlamak mümkün.

Axium İmparatorluğu ve Travia Cumhuriyeti’nin Optimum adı verilen değerli bir kaynak için yaptığı savaşı konu alan GunZ 2‘de Gunslinger, Shield Trooper ve Silent Avenger olmak üzere 3 farklı karakter sınıfı yer almakta. Özel yeteneklerle donatılmış bu sınıflardan Shield Trooper kurşun geçirmez kalkanla saldırılara karşı koyarken, Silent Avenger pusuya yatarak ustalıkla kullandığı keskin nişancı silahlarıyla rakiplerini avlayabiliyor. Tam bir silah uzmanı olan Gunslinger ise etrafa yağdırdığı bomba ve mermilerle rakiplerine meydan okuyor.

Uzun sıçramalar ve çeşitli akrobatik hareketler yapabildiğiniz GunZ 2‘de çeşitli büyüklüklerdeki arenalarda yapacağınız PvP savaşlarıyla yeteneklerinizi sınayabiliyorsunuz.

GunZ 2 kayıt olmak için tıklayın.
Anahtar Kelimeler
GunZ 2 kayıt ol, kaydol, indir, oyna, tanıtımı, ekran görüntüleri, videoları, sistem gereksinimleri, ipuçları, haberleri, etkinlikleri
22826
defa okundu


Yorumlar

26 yorum yapıldı
  • Gamecoliks diyor ki:

    arkadaşlar Önemli Uyarı!!! Oyuna Şimdi Başlamayınız Çünkü oyun daha yeni kapalı betadan çıktığı için bu yüzden oyunda hatalar vardır ve çok az kişi vrdır 1 vs için 2 saat bekliyorsunuz arkadaşlar 2-3 ay daha bekleyiniz