Kayitol.Tv Kayıt Rehberi
Kayitol.Tv Kayıt Rehberi
Oyunkayit.Com Online Oyun Kayıt Rehberi
GunZ 2 Poster
GunZ 2 Poster
Yayımcı
:   Aeria Games
Tür
:   
Dil
:   İngilizce
PvP
:   Var
Kapalı Beta
:   - / -
Açık Beta
:   - / -
Final
:   -

VİDEO İZLE

GunZ 2: The Second Duel

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ

Güney Kore merkezli oyun stüdyosu MAIET Entertainment tarafından Realspace 3.0 oyun motoru ile geliştirilen GunZ 2: The Second Duel, sürükleyici oyun dinamiğine ve kaliteli görsel efektlere sahip bir MMOTPS oyunu. Bir dönem ProSiebenSat.1 Games tarafından yayımlanan oyun 2014 yılında Aeria Games yayımcılığında yoluna devam etme kararı aldı. GunZ: The Duel‘in devamı niteliğinde olan GunZ 2‘de eski sürüme ait oyun mekaniklerine rastlamak mümkün.

Axium İmparatorluğu ve Travia Cumhuriyeti’nin Optimum adı verilen değerli bir kaynak için yaptığı savaşı konu alan GunZ 2‘de Gunslinger, Shield Trooper ve Silent Avenger olmak üzere 3 farklı karakter sınıfı yer almakta. Özel yeteneklerle donatılmış bu sınıflardan Shield Trooper kurşun geçirmez kalkanla saldırılara karşı koyarken, Silent Avenger pusuya yatarak ustalıkla kullandığı keskin nişancı silahlarıyla rakiplerini avlayabiliyor. Tam bir silah uzmanı olan Gunslinger ise etrafa yağdırdığı bomba ve mermilerle rakiplerine meydan okuyor.

Uzun sıçramalar ve çeşitli akrobatik hareketler yapabildiğiniz GunZ 2‘de çeşitli büyüklüklerdeki arenalarda yapacağınız PvP savaşlarıyla yeteneklerinizi sınayabiliyorsunuz.

GunZ 2 kayıt olmak için tıklayın.
Anahtar Kelimeler
GunZ 2 kayıt ol, kaydol, indir, oyna, tanıtımı, ekran görüntüleri, videoları, sistem gereksinimleri, ipuçları, haberleri, etkinlikleri
27822
defa okundu


Yorumlar

29 yorum yapıldı