League of Legends
League of Legends
Oyunkayit.Com Online Oyun Kayıt Rehberi
Knight Age Poster
Knight Age Poster
Yayımcı
:   Joymax
Tür
:   
Dil
:   İngilizce
:   -
Kapandı

VİDEO İZLE

Knight Age

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ

Sesisoft tarafından geliştirilen ve Avrupa’da Joymax tarafından yayınlanan Knight Age, anime görsellere sahip eğlenceli bir MMORPG oyunudur. Oyunda 4 farklı karakter sınıfı ve gelişmiş binek sistemi bulunuyor.

Knight, Magician, Archer ve Warrior sınıflarının yer aldığı Knight Age‘de oyuncuların besleyip yetiştirebilecekleri ve savaşlarda kullanabilecekleri evcil hayvan sistemi olarak bilinen pupa sisteminin yanısıra biniş yeteneğine dayalı savaş oyun özelliği bulunmaktadır. Yani Knight Age‘de diğer oyunların aksine evcil hayvanlarınızla birlikte yetiştirdiğiniz bineklerin üzerinde savaşlara girebilir karakterinizin ve bineğinizin yeteneklerini kullanarak benzersiz bir savaş deneyimi yaşayabilirsiniz.

Oyunda çok sayıda çeşidi bulunan pupalardan istediğiniz özelliklerde olanları toplayabilir, hatta birden fazla pupayı birleştirerek daha güçlü pupalar elde edebilirsiniz. Knight Age‘in dikkat çeken diğer bir özelliği ise savaş sistemi. Açık betada gelmesi beklenen Excalibur savaşlarında efsanevi kılıç Excalibur’u elde etmek için 1′e 100 savaşlar yapabilirken, birlik savaşlarında 50 müttefik oyuncuya 50 müttefik oyuncuyu destekleyen savaşlar yapılabilmektedir.

Zindan sisteminde ise karmaşık yolları aşıp zorlu canavarları öldürerek baş düşman olan Boss’lara ulaşmaya çalıyorsunuz. Knight Age‘de ki en güçlü canavarlardan olan bu bossları öldürerek nadir pupa yumurtaları kazanma şansı yakalayabilirsiniz.

Knight Age kayıt olmak için tıklayın.
Anahtar Kelimeler
Knight Age kayıt ol, kaydol, indir, oyna, tanıtımı, ekran görüntüleri, videoları, sistem gereksinimleri, ipuçları, haberleri, etkinlikleri
9684
defa okundu

Yorumlar

2 yorum yapıldı