League of Legends
League of Legends
Oyunkayit.Com Online Oyun Kayıt Rehberi
Metin2 Poster
Metin2 Poster
Yayımcı
:   Gameforge
Tür
:   
:   İyi
:   12+

VİDEO İZLE

Metin2

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ

Avrupa’nın en çok oynanan MMORPG oyunlarından biri olan Metin2‘nin 7.000.000′u aşan kullanıcısıyla Doğu’nun gizemli dünyasını fethetmeye hazır mısın? En ince detayına kadar işlenmiş birbirinden güzel manzaraların olduğu haritalarda PvE heyacanını yaşayıp, zorlu PvP mücadelelerinde adrenalin seviyeni zirveye çıkartmak istiyorsan hemen sen de Metin2‘ye kayıt ol ve cesur savaşçılar arasında yerini al!

- Sayısız maceracı ve birbirinden cesur savaşçının beklediği büyük bir kıta.
- Katılabileceğiniz üç düşman imparatorluk.
- Savaş; toprak ve onur için, yürüyerek yada at sırtında!
- Bir şatonun lordu olun ve kendi surlarınızı loncanızla birlikte inşa edin!
- Bir dövüş sanatı öğrenin ve sayısız yıkıcı özel yeteneklere kavuşun!

Ejderha Tanrısı’nın nefesi uzun zamandır Shinsoo, Chunjo ve Jinno krallıklarını koruma altına almıştı. Ama bu sihirin büyüleyici dünyası artık büyük bir tehditle karşı karşıya. Metin Taşları kıtada sadece derin yaralar açmakla kalmadı, onu ve sakinlerini kaos ve yıkıma sürükledi. Krallıklar arasında savaş çıktı. Yırtıcı hayvanlar vahşi canavarlara, ölüler kana susamış mahlûkatlara dönüştü. Metin Taşları’nın karanlık etkilerine karşı Ejderha Tanrısı’nın müttefiği olarak savaş. Metin2‘de krallığını korku, acı ve yıkımla dolu bir gelecekten kurtarmak için gücünü topla ve kılıcını çek!

p5rn7vb
Metin2 kayıt olmak için tıklayın.
Anahtar Kelimeler
Metin2 kayıt ol, kaydol, indir, oyna, tanıtımı, ekran görüntüleri, videoları, sistem gereksinimleri, ipuçları, haberleri, etkinlikleri
277210
defa okundu

Yorumlar

250 yorum yapıldı