/*Google DFP*/

OK

Denemenizi tavsiye ettiğimiz oyunlar.

League of Legends (LoL)
Cross Fire Rival Factions

Argo


Bohemia Interactive tarafından geliştirilen ve Türkçe dil desteğiyle yayımlanan taktiksel MMOFPS oyunu Argo, kendine has modları ve dinamikleriyle askeri takım oyunu tutkunlarının test etmesi gereken keyifli bir oyun.

Divine Storm


Tarayıcı tabanlı MMORPG oyunu Divine Storm, istila altındaki dünyayı kurtarmak için zorlu görevleri yerine getirecek cesur savaşçılar arıyor. Mage, ranger veya warrior sınıfından dilediğinizi seçerek PvP ve PvE savaşlara katılabilirsiniz.

Heavy Metal Machines


Hoplon tarafından yayımlanan MOBA yarış oyunu Heavy Metal Machines'de sürücünüzü ve aracınızı seçerek aksiyon dolu yarışlara katılabilir, özel yeteneklerinizle rakiplerinizi yok edebilir ve verilen görevleri yerine getirerek seviyenizi yükseltebilirsiniz.

Athena Online


Athena Game tarafından Türkçe dil desteğiyle yayımlanan Athena Online, web tabanlı MMORPG oyunudur. Omega Zodiac ismiyle farklı bölgelerde hizmet veren oyunda benzersiz yeteneklere sahip 3 farklı karakter sınıfı yer almakta.

Star Conflict


Gaijin tarafından yayımlanan MMO aksiyon türündeki uzay simülasyonu oyunu Star Conflict, oyun severleri gezegenlere yolculuk yapıp aksiyon dolu savaşlara giren uzay gemisi pilotu rolüne sokuyor. CO-OP moduda bulunan oyun Steam üzerinden de oynanabilmekte.

Crossout


Targem Games tarafından geliştirilip Gaijin Entertainment yayımcılığında oyun severler ile buluşan MMO aksiyon oyunu Crossout'ta envanterinizi kullanarak farklı özelliklerde araçlar oluşturabilir ve silahlarla donatarak her birini ölüm makinesine dönüştürebilirsiniz.

Armored Warfare


Obsidian Entertainment'ın CryEngine 3 oyun motoru ile geliştirdiği taktiksel tank simülasyonu Armored Warfare, Avrupa'da My.com yayımcılığında oyun severler ile buluşuyor. Kaliteli grafikleri, modern silahları, co-op görevleri ve PvP savaşlarıyla yenilikçi bir tank oyunu sizi bekliyor.

Star Trek Online


Perfect World tarafından yayımlanan Star Trek Online 25. yüzyılda geçen uzay temalı bir MMORPG oyunudur. Gelişmiş teknoloji ürünü gemi ve silahlarının yanı sıra farklı canlı türleri ve geniş evreniyle Star Trek Online keyifli bir oyun deneyimi sunuyor.
Sayfa 1 of 3123