Kayitol.Tv Kayıt Rehberi
Kayitol.Tv Kayıt Rehberi
Oyunkayit.Com Online Oyun Kayıt Rehberi
S4 League Poster
S4 League Poster
Yayımcı
:   Aeria Games
Tür
:   
Dil
:   İngilizce
:   İyi
:   16+

VİDEO İZLE

S4 League

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ

Aeria Games tarafından yayınlanan ve dünya çapında binlerce oyuncunun yer aldığı yüksek kalitede bir MMOTPS olan S4 League, sahip olduğu oyun modları sayesinde hem PvP hem de takım savaşları yapabilir, karakterinizi birbirinden güçlü ve kabiliyetli silahlarla donatabilir, doğa üstü yeteneklerle rakiplerinizin üstesinden gelebilirsiniz. Seri oynanışı ve anime çizimleriyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan S4 League‘e kayıt olarak ücretsiz oynamaya başlayabilirsiniz.

Geleceğin sporu olarak lanse edilen S4‘te “Touch Down Mode” gibi mode’larda futbol ile kıyas edilebilecek kurallar eşliğinde oynayabilir veya sayıları 12’ye varan oyuncuları alt etmen gereken destansı bir mücadele sunan “Chaser Mode”u tercih edebilirsin.

Daha çok anime oyununa yakın olan chaser mode’da ise olay tamamen majör bir düşmandan, Chaser’dan, belirtilen süre içinde kaçmaktır. Atari salonlarındaki shooter’ları anımsatan, anime oyun tarzında bir de arcade mode mevcut ve burada üstün yeteneklerini kitlelere gösterebilirsin. Bu mode’da bir 3D dünyasında bir yol boyunca yürür ve pek çok rakibinle karşılaşır, çarpışırsın. Burada iyi reflekslere ihtiyacın vardır ve de hızlı taktiksel kararlar almanız gerekir.

S4 League kayıt olmak için tıklayın.
Anahtar Kelimeler
S4 League kayıt ol, kaydol, indir, oyna, tanıtımı, ekran görüntüleri, videoları, sistem gereksinimleri, ipuçları, haberleri, etkinlikleri
113928
defa okundu

Yorumlar

53 yorum yapıldı
  • murat diyor ki:

    ya ne kadar ad ne kadar e posda varsa girdim kabul etmior

  • Furkan diyor ki:

    aynen berkay sana katılıyorum herkez kayıt olduğundan galiba en bilinmedik isimleri deniyorun onu bile kabul etmıyo

  • berkay diyor ki:

    ne kadar isim girdiysem hiçbirini kabul etmiyor nasıl bir oyun ya bu e-posta salladım onuda kabul etmiyor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!