League of Legends
League of Legends
Oyunkayit.Com Online Oyun Kayıt Rehberi
Sevencore Poster
Sevencore Poster
Yayımcı
:   gPotato
Tür
:   
Dil
:   İngilizce
:   İyi
:   -
Kapandı

VİDEO İZLE

Sevencore Türkiye

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ

Avrupa’nın önde gelen oyun portallarından biri gPotato tarafından yayınlanacak olan yeni MMORPG oyunu Sevencore, piyasada henüz çok yeni olan Noria oyun stüdyosu tarafında geliştirildi. 6 Eylül 2012’de açık beta testine başlamayan oyun ücretsiz (free2play) oynanabilecek. Dünyanın en büyük interaktif oyun ve eğlence fuarı Gamescom 2011’de görücüye çıkan Sevencore‘un, oyunu test etme imkanı bulan oyunseverlerden tam not aldığı belirtildi.

Kıyamet sonrası bir evrende geçen Sevencore, fantastik ve teknolojik ögelerle donatılmış, organik ve mekanik zengin binek sistemine sahip, sürükleyici bir hikaye üzerine kurgulanmış, her ırk ve sınıfa özel bir çok yetenek ve eşyanın bulunduğu iddialı bir oyun.

Zorlu zindanları ve bosslarının yanısıra savaşları ve baskınlarıyla hem PvE hem de PvP’de rakiplerini zorlayacak gibi görünen Sevencore‘un kapalı beta testi için yerinizi mutlaka ayırtın!

Sevencore kayıt olmak için tıklayın.
Anahtar Kelimeler
Sevencore kayıt ol, kaydol, indir, oyna, tanıtımı, ekran görüntüleri, videoları, sistem gereksinimleri, ipuçları, haberleri, etkinlikleri
17088
defa okundu

Yorumlar

10 yorum yapıldı