Hounds: The Last Hope
Hounds: The Last Hope
Oyunkayit.Com Online Oyun Kayıt Rehberi
Shaiya Poster
Shaiya Poster
Yayımcı
:   Aeria Games
Tür
:   
:   İyi
:   13+

VİDEO İZLE

Shaiya Türkiye

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ

Onlarca başarılı online oyuna imza atan Aeria Games‘in yayınladığı fantazi türünde ücretsiz bir MMORPG oyunu olan Shaiya, İngilizce hizmet veren Avrupa versiyonundan sonra Türkçe olarak oyun severlerin hizmetine sunuldu.

Adını ve konusunu Kore destanı olan “Shaiya Tanrıçaları”ndan alan oyun, Karanlık ve Aydınlığı simgeleyen 2 düşman ittifakın savaşı üzerine kurulmuştur. Aydınlığı simgeleyen Işık İtifakı Elfler ve İnsanlardan, Karanlığı simgeleyen Öfke kardeşliği ise Vailler ve Nordeinlerden oluşmaktadır.

Kurgusu ve fantastik oyun yapısının yanısıra oyunda yer alan binekler, iblisler, birbirinden güçlü BOSS’lar, zindanlar ve uçsuz bucaksız haritalar kendinizi oyunun içerisinde hissetmenizi sağlayacak, görsel efektlerle süslenmiş skiller ve dövüş sahneleri sayesinde Shaiya‘da sıkılmadan level atlayabileceksiniz.

Shaiya Zorluk Dereceleri

KOLAY
Online RP oyunlarına yabancı olanlar için uygundur. 2 katı hızla tecrübe puanı kazanılır, ancak 30. seviyeye kadar devam edilebilir. Karakterler normal, zor ve aşırı derecelerdeki kadar güçlü değildir. Bu derecede özel yetenekler kullanılamaz.

NORMAL
Bu derecede tecrübe puanı ve bonuslar normal hızla kazanılır. Karakterler zor ve aşırı derecelerdeki kadar güçlü değildir.

ZOR [Tavsiye edilen zorluk derecesi]
Seviye atlamak için daha fazla tecrübe puanı gerekir, buna karşılık her seviye için daha fazla bonus kazanılır. Özel yetenekler ve nesnelere bu derecede ulaşılabilir. ‘Aşırı’ derecede yeni bir karakter oluşturabilmek için ‘zor’ derecedeki karakterinizin 40. seviyeye ulaşması gerekir.

AŞIRI
Bu derecede oynamak gerçek anlamda bir meydan okumadır. Tecrübe puanı kazanımı zor derecedeki gibidir ancak karakteriniz ölüp canlandırılmadığı takdirde kalıcı olarak silinir. Bu derecede oynarken diğer derecelerde kullanamayacağınız nesne ve yeteneklere sahip olabilirsiniz.

Not: Sisteminiz gerekli özelliklere sahip değilse Shaiya çalışsa bile oyun içeriğinde bazı eksiklikler oluşur. İyi bir oyun deneyimi için sisteminizin belirtilen özelliklere sahip olması gerekir. Oyunu çalıştırmadan önce diğer bütün programları ve uygulamaları kapadığınızdan emin olun. Bazı firewall uygulamaları sunucunun oyuna erişimini engelleyip Shaiya’yı bloke edebilir. Oyun açılırken ‘Sunucuya bağlanılamıyor/Cannot connect to server’ veya ‘Cannot change directory c.35′ uyarılarını alırsanız Shaiya için firewall uygulamalarını devre dışı bırakmanız gerekmektedir.

Shaiya kayıt olmak için tıklayın.
Anahtar Kelimeler
Shaiya kayıt ol, kaydol, indir, oyna, tanıtımı, ekran görüntüleri, videoları, sistem gereksinimleri, ipuçları, haberleri, etkinlikleri
69339
defa okundu

Yorumlar

48 yorum yapıldı
  • halil diyor ki:

    Arkadaşlar bu oyuna kayıt olmuyor

  • SEMİH diyor ki:

    oyunda bana yardımcı olabilecek varmı arkadaslar yeni baslıyorum

    • akın diyor ki:

      bence hiç başlama aynı allods gibi bu oyunda full para harcanan bir oyun eskiden oynuyordum ayrıca tr ekibi milleti oyun adı altında dolandırdığı için çoğu oyuncu oyunu bıraktı player kıtlığı çekmeye başladılar babylonla gordionu birleştirdiler oda yemedi polonya serverini taşıdılar bir sürü güç dengesizligi oluştu polonyalılara kıyak çektiler tr yi ezdiler daha sayiyimmii :):)gir 10 lvl kas çık aylık aşırı mod karakter kasmak paralı çünki yoksa ölürsen karakterin siliniyor uvv aşırı mod nede olsa :)aşırı mod kasmazsan oyunda ilerleyen levellerde ilahi set ve üstünü giyme şansın yok ayrıca oyunun marketinde çok aşırı güç dengesini bozacak kritik vurma şurupları defans şurupları hp şurupları oyun içinde bunların toplamına nos deniyor araba yarışı sanki dimi bunları içeni kesmen hayal gibi bişey itemide varsa 50 kişiyi kesebilir :):):):)daha bir çok varda yeter bunları okuman :):):