League of Legends
League of Legends
Oyunkayit.Com Online Oyun Kayıt Rehberi
Shaiya Poster
Shaiya Poster
Yayımcı
:   Aeria Games
Tür
:   
:   İyi
:   13+

VİDEO İZLE

Shaiya Türkiye

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ

Onlarca başarılı online oyuna imza atan Aeria Games‘in yayınladığı fantazi türünde ücretsiz bir MMORPG oyunu olan Shaiya, İngilizce hizmet veren Avrupa versiyonundan sonra Türkçe olarak oyun severlerin hizmetine sunuldu.

Adını ve konusunu Kore destanı olan “Shaiya Tanrıçaları”ndan alan oyun, Karanlık ve Aydınlığı simgeleyen 2 düşman ittifakın savaşı üzerine kurulmuştur. Aydınlığı simgeleyen Işık İtifakı Elfler ve İnsanlardan, Karanlığı simgeleyen Öfke kardeşliği ise Vailler ve Nordeinlerden oluşmaktadır.

Kurgusu ve fantastik oyun yapısının yanısıra oyunda yer alan binekler, iblisler, birbirinden güçlü BOSS’lar, zindanlar ve uçsuz bucaksız haritalar kendinizi oyunun içerisinde hissetmenizi sağlayacak, görsel efektlerle süslenmiş skiller ve dövüş sahneleri sayesinde Shaiya‘da sıkılmadan level atlayabileceksiniz.

Shaiya Zorluk Dereceleri

KOLAY
Online RP oyunlarına yabancı olanlar için uygundur. 2 katı hızla tecrübe puanı kazanılır, ancak 30. seviyeye kadar devam edilebilir. Karakterler normal, zor ve aşırı derecelerdeki kadar güçlü değildir. Bu derecede özel yetenekler kullanılamaz.

NORMAL
Bu derecede tecrübe puanı ve bonuslar normal hızla kazanılır. Karakterler zor ve aşırı derecelerdeki kadar güçlü değildir.

ZOR [Tavsiye edilen zorluk derecesi]
Seviye atlamak için daha fazla tecrübe puanı gerekir, buna karşılık her seviye için daha fazla bonus kazanılır. Özel yetenekler ve nesnelere bu derecede ulaşılabilir. ‘Aşırı’ derecede yeni bir karakter oluşturabilmek için ‘zor’ derecedeki karakterinizin 40. seviyeye ulaşması gerekir.

AŞIRI
Bu derecede oynamak gerçek anlamda bir meydan okumadır. Tecrübe puanı kazanımı zor derecedeki gibidir ancak karakteriniz ölüp canlandırılmadığı takdirde kalıcı olarak silinir. Bu derecede oynarken diğer derecelerde kullanamayacağınız nesne ve yeteneklere sahip olabilirsiniz.

Not: Sisteminiz gerekli özelliklere sahip değilse Shaiya çalışsa bile oyun içeriğinde bazı eksiklikler oluşur. İyi bir oyun deneyimi için sisteminizin belirtilen özelliklere sahip olması gerekir. Oyunu çalıştırmadan önce diğer bütün programları ve uygulamaları kapadığınızdan emin olun. Bazı firewall uygulamaları sunucunun oyuna erişimini engelleyip Shaiya’yı bloke edebilir. Oyun açılırken ‘Sunucuya bağlanılamıyor/Cannot connect to server’ veya ‘Cannot change directory c.35′ uyarılarını alırsanız Shaiya için firewall uygulamalarını devre dışı bırakmanız gerekmektedir.

zv7qrnb
Shaiya kayıt olmak için tıklayın.
Anahtar Kelimeler
Shaiya kayıt ol, kaydol, indir, oyna, tanıtımı, ekran görüntüleri, videoları, sistem gereksinimleri, ipuçları, haberleri, etkinlikleri
58956
defa okundu

Yorumlar

44 yorum yapıldı
  • aykal üçkn diyor ki:

    bu oyunu çok oynadım oynadığım en güzel oyundu
    sonra oyunda güncelleme geldi karakterime giremedim ondan sonra oyunu bıraktım ama tavsiye ederim çok güzel oyun

  • Neko diyor ki:

    arkadaşlar oyunun animasyon ve grafik yönleri çok kötü ya =.= skill vuruşlarını saymıyorum indirip bekliyeceğinize bi yarım saat uğraşıp BNS ye kaydolun gidin çin sunucusunu flean belşeşe oynayın hani hem gözünüz grafik görür (Blade And Soul) hadi uğraşamam d
    iyosanız :D gidir russian oynayın bns yi :D

  • Hazar diyor ki:

    Arkadaşlar Oyunun TR sürümünde oyunculara fazla ilgi gösterilmiyor.Ticketin Cevap süresi en az 3 günü buluyor.Oyunun 5 senelik userim.Shaiya US da oyunculara müthiş şekilde önem veriliyor.Bir Ticket attım ve henüz 5 dakika olmadan cevap geldi.Shaiya MMORPG oyunlar dalında benim gözümde birinci fakat ilgisizlik söz konusu.Pvp bakımından süper.MMORPG oyunları sevenlerin oynayabileceği en güzel oyun bence.

  • GameOver. diyor ki:

    Oyunu İlk Bakışta Sevdim Aynı Knight Online Gibi Benim SEvdiğim Oyuna Benziyor Çünku Böle Oyunları Anlarım.

  • muhammed diyor ki:

    bu tür oyun ları seven biriyim

  • Ali diyor ki:

    Shaiya oynana bilecek en iyi MMORPG oyunudur.PVP si bir harikadır.Grafiklere kimse laf edemez.Grafik ödülü vardır :) Fakat oyunun yöneticileri.Ceplerini para ile doldurmakla meşgüldürler.Paranız yoksa ilerleyemezsiniz.Ama bazı PVP serverleri var.isterseniz orda PvP sini bir deneyin.Ayrı bir keyfi var.

  • akın diyor ki:

    o oyuna para harcamayın arkadaşlar aeria games o oyunu o kadar kazıklamak için kulanıyorki 2 tane server fazla geldi neden çünki oyuncu kalmadı tek v-servere düşürdüler yani birleştirdiler serverleri ayda 500 tl ile 900 tl harcıyorum diyen arkadaşda biraz sıkıyor gibi geldi sadece turuncu stat için bu kadar para harcıyorsan hay kafana diyorum başka bişey demiyorum rec rüne alarak turuncu stat degiştirebiliyorsun:)bilgin yoksa ögren yani o yüzden :)

  • Kral diyor ki:

    Arkadaşlar bu oyun Gerçekten çok kotü sakınnnnnn oynamayın

    • akın diyor ki:

      oyundan anlamadığın belli o oyundaki pvp sistemi hiç bir oyunda yok gibi bişey oyun güzel fakat oyunu yöneten firma ve tğrk yetkililer kötü bir yanlışı düzeltmek doğru olur bilip bilmeden yorum yapmak boş iş bence git metin2 oyna sen o sarar seni kesin:)

  • Onur diyor ki:

    Merhaba arkadaşlar evet oyun güzel hatta süper ama yöneticileri hiç birseyi iplemiyor 25 gündür ticket ıma cevap gelmedi 25 gündür zırhım ve bacaklıgıma turuncu stat veremediler para harcamaya gelince ayda 500 ile 900 tl harcıyorum 20 30 pvpden saygılar…