Kayitol.Tv Kayıt Rehberi
Kayitol.Tv Kayıt Rehberi
Oyunkayit.Com Online Oyun Kayıt Rehberi
The Lost Titans Poster
The Lost Titans Poster
Yayımcı
:   DAO Games
Tür
:   
:   -
Kapandı

VİDEO İZLE

The Lost Titans

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ

DAO Games tarafından yayınlanan The Lost Titans (TLT) özel oyun motoru ile geliştirilen AAA sınıfı tarayıcı tabanlı bir MMORPG oyunudur. Türkçe dil desteğiyle 1 Ağustos 2013’de oyuncularla buluşan The Lost Titans‘ın global sunucuları ilk olarak Kasım 2012’de ZQGames ile beta testlerine başlamıştı. 200.000’in üzerinde oyun severin dahil olduğu bu test sürecinden yaklaşık 4 ay sonra final yayınına geçen The Lost Titans kısa sürede önemli bir oyuncu kitlesine ulaşmayı başardı.

Yunan, Roma ve Mısır mitolojilerinden esinlenerek hazırlanan The Lost Titans‘da farklı yeteneklerde uzmanlaşmış ve benzersiz özel güçlere sahip toplam 3 karakter sınıfı bulunuyor. Savaşçı, okçu ve büyücü sınıflarından bir tanesini seçerek başladığınız oyunda tarafınızı belirleyip bir hanedanlığa dahil olabilmek için 15. seviyeye yükselip istekli bir savaşçı olduğunuzu kanıtlamanız gerekmekte. Levidis, Kalgeris ve Vendramin olmak üzere 3 farklı hanedanın yer aldığı The Lost Titans‘da seçmiş olduğunuz hanedanı oyun boyunca temsil ediyorsunuz.

Gelişmiş pet ve binek sisteminin yer aldığı The Lost Titans‘da aynı zamanda kapsamlı bir karakter özelleştirme sistemi de bulunuyor.

The Lost Titans kayıt olmak için tıklayın.
Anahtar Kelimeler
The Lost Titans kayıt ol, kaydol, indir, oyna, tanıtımı, ekran görüntüleri, videoları, sistem gereksinimleri, ipuçları, haberleri, etkinlikleri
23227
defa okundu

Yorumlar

5 yorum yapıldı
  • enes diyor ki:

    parasız oyunda yürüyemiyorsun ama güzel genede

  • enes diyor ki:

    oyuna bak lannnn :d :d ahahaah mutlaka deneyın mutlaka :d manyak bısey :d respawn senın lafına bakarak denedım ulan beklemıyodum bole :d

  • oritamar diyor ki:

    Arkadaşlar oyun çok çok güzel olmuş. Browser oyunu olmasına zaman denemeye başlamadan önce burun kıvırmıştım ama şimdi bağımlısı oldum. :)

  • Shikato07 diyor ki:

    Dandik para üzerine

  • ResPaWn diyor ki:

    10 üzerinden 15. Piyasadaki en iyi tarayıcı tabanlı oyun. Bir çok büyük clientli oyundan bile güzel. Kesinlikle deneyin