Kayitol.Tv Kayıt Rehberi
Kayitol.Tv Kayıt Rehberi
Oyunkayit.Com Online Oyun Kayıt Rehberi
Point Blank Türkiye Poster
Point Blank Türkiye Poster
Yayımcı
Tür
:   
:   15+

VİDEO İZLE

Point Blank Türkiye

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ

Nfinity Games tarafından yayınlanan MMOFPS oyunu Point Blank haritalarında hareket eden dinamik objeler, yıkılabilir duvarlar ve patlayabilen arabalarla oyun süresince sürekli değişen bir çatışma alanı sunuyor. Çevresel öğeleri kullanarak stratejinizi oluşturun. Düzeni sağlamak için kurulan özel birlik CT-Force ekibiyle mi savaşmak istersin? yoksa hükümete karşı ayaklanan Free Rebels örgütündeki asilerle mi? Takımını seç, silahını al ve bu sürükleyici savaşa sende katıl!

Haritalarda yer alan hareketli nesneler ve patlayan objeler sayesinde anlık stratejilerle rakiplerinizin kabusu olacak, ateş ettiğinizde parçalanan duvarlar, kırılan camlar ve kulağınızın dibinden geçen mermilerin çığlıklarıyla kendinizi çatışma alanında hissedeceksiniz.

Silahını Tanı!
Çeşitli dürbünler, çift şarjör, dot sight gibi gelişmiş silah özellikleriyle daha gerçekçi ve hareketli bir çatışma deneyimi yaşayın! Kendinize en uygun silahı seçin.

Point Blank‘de tek silaha bağlı kalmak zorunda değilsiniz, her türden farklı silahları alıp çantanızda taşıyabilir, oyundayken silahlarınızı değiştirip hem haritaya hem de oyun moduna (Pompalı tüfek maçı, keskin nişancı maşı, bıçak maçı v.s) göre diğer oyunculara karşı avantaj sağlayabilirsiniz. Ayrıca özel yapım aksesuarlar kullanarak karakterinizin görüntüsünü değiştirmeniz ve özelliklerini arttırmanız mümkün.

Görevler ve Ödüller!
Görev kartları satın alın, görevleri tamamlayın ve ödülleri kazanın. Görev zorluğu arttıkça kazanılan ödüller de bir o kadar değerli olacaktır. Daha fazla görev, daha fazla ödül!

Oyundaki klan sistemi sayesinde kendi klanınızı kurabilir veya başka klanlara girebilir, özel klan maçları yaparak adrenalin katsayınızı yükseltebilirsiniz.

15 yaşından büyük oyuncular için hazırlanan Point Blank’ın ayarlarından dilerseniz kan efektini kapatabilirsiniz.

Point Blank Türkiye kayıt olmak için tıklayın.
Anahtar Kelimeler
Point Blank Türkiye kayıt ol, kaydol, indir, oyna, tanıtımı, ekran görüntüleri, videoları, sistem gereksinimleri, ipuçları, haberleri, etkinlikleri
814354
defa okundu

Yorumlar

672 yorum yapıldı