League of Legends
League of Legends
Oyunkayit.Com Online Oyun Kayıt Rehberi
AION Online Poster
AION Online Poster
Yayımcı
:   Gameforge
Tür
:   
:   Çok İyi
:   12+

VİDEO İZLE

Aion Online

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ

AION Koreli oyun geliştiricisi ve yayıncısı NCsoft tarafından CryEngine oyun motoru ile geliştirilen bir MMORPG oyunudur. Kasım 2008’de Güney Kore’de yayın hayatına başlayan Aion, 2009 yılı Eylül ayında Gameforge aracılığıyla Avrupa sunucularını oyun severlerin hizmetine sundu. Çin’de yayına başladığı ilk dört gün içinde 1 milyondan fazla oyuncunun giriş yaptığı Aion, Amerika’da ise 400.000 pre-order gerçekleştirdi,

Oyunda oynayabileceğiniz 4 farklı sınıf var ve bu sınıflar kendi içlerinde ikiye ayrılıyor. Oldukça gelişmiş bir karakter yapılandırma sistemi bulunan Aion‘da bir çok yönden karakterinizi özelleştirebiliyorsunuz. Bu özellik o kadar ayrıntılı ki karakterinizi başka bir karaktere benzetmeniz için fazlasıyla zaman harcamanız gerekiyor.

Oyun genelde görev yapmak ve rastgele canavar kesmek ile geçiyor. NPC’lerden görevleri alıyorsunuz ve uçsuz bucaksız haritada bu görevleri tamamlamaya çalışıyorsunuz. Görevler genelde basit görevler ve bir süreden sonra sıkıyor çünkü gitmeniz gereken yer bazen çok uzakta olabiliyor. Rastgele yaratık kesip sağdan soldan eşya toplamaktan sıkıldıysanız PvP arenasına girme vaktiniz gelmiş demektir.

PvP arenalarda ırklara ait kaleler var ve amaç bu kaleleri ele geçirmek. Eğer bu sizin ilginizi çekmediyse havada savaşmaya ne dersiniz? 10. seviyeyi geçtikten sonra uçma yeteneği kazanıyorsunuz, uçmanın bir süresi var fakat bunu seviye atladıkça arttırabiliyorsunuz. Ayrıca havada skillerinizi kullanabiliyor ve combolar yapabiliyorsunuz. Aion‘da savaşlar dışında oyunda bir meslek edinmeniz de mümkün.

AION Online kayıt olmak için tıklayın.
Anahtar Kelimeler
AION Online kayıt ol, kaydol, indir, oyna, tanıtımı, ekran görüntüleri, videoları, sistem gereksinimleri, ipuçları, haberleri, etkinlikleri
114517
defa okundu

Yorumlar

66 yorum yapıldı
  • bulamadım diyor ki:

    keşke 12 yaşında olsaydım.

  • fevzi diyor ki:

    merhaba arkadaşlar bende güncellerken anti virüsü kapatmamı istyor ancak bilgisayarımda anti virüs programı olmamaktadır.oyunu indiriyorum tam başlıcakken güncelleme istiyor 63 sürümü diye yapıyorum E02018 hatası alıyorum yardımcı olurmusunuz lütfen.

  • gökhun diyor ki:

    oyun güzel ama güncelleme sorun yaşatıyo bide oyunkayıt ya yalış bilmiyorsam bir şekilde güncellemeyi 1 gün değilde bir kaç saat yapabiliyorumuşuz torrentle ama ben torrentle indirme link buladım yardım edermisiniz

    • oyunkayit diyor ki:

      Merhaba,
      Gameforge hiç bir oyunu için torrent indirme seçeneği sunmamaktadır. Gameforge Live uygulamasını indirerek AION dahil tüm Gameforge oyunlarını bilgisayarınıza yükleyebilirsiniz. Güncelleme konusunda ise saat/gün kısıtlamasına dair herhangi bir resmi açıklama bulunmamaktadır.

  • Melih Yılmaz diyor ki:

    harika oyunn