Legend of Fighters
Drakensang Online Poster
Drakensang Online Poster
Yayımcı
:   Bigpoint
Tür
:   
:   İyi
:   12+
Legend of Fighters

VİDEO İZLE

Drakensang Online Türkiye

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ

Bigpoint‘in yeni 3 boyutlu RPG türündeki fantazi tarayıcı oyunu Drakensang Online; kaliteli grafikleri, etkileyici görsel efektleri ve akıcı oynanabilme özelliğiyle client gerektiren oyunlara adeta meydan okuyor. Oyuna başladığınız andan itibaren tarayıcıda olduğunuzu unutacak, kendinizi Drakensang Online‘ın büyülü dünyasının içinde canavarlarla savaşırken bulacaksınız.

Çok sayıda görev içeren Drakensang Online‘da verilen görevleri yerine getirerek hem hızla gelişebiliyor hem de ödül olarak silah, para ve malzeme kazanabiliyorsunuz.

Birbirinden vahşi mistik canavarlarla donatılmış birbirinden ilginç bölgelerin yer aldığı oyunda NPC’lerin bulunduğu koruma altında olan bir şehir merkezi de (town) mevcut. Buradaki NPC’lerden ihtiyacınız olan enerji ve büyü iksirlerini, yeni silah ve kıyafetler gibi çeşitli envanterleri satın alıp, sahip olduğunuz eşyaların özelliklerini yükseltebilir, isterseniz diğer kullanıcılara satabilirsiniz.

Drakensang Online Town Drakensang Online Savaş

Şimdilik Büyücü ve Savaşçı olmak üzere 2 farklı sınıfın bulunduğu Drakensang Online‘a yakın zamanda 2 yeni sınıfın daha eklenmesi bekleniyor. Birbirlerine göre üstün özellikleri bulunan bu iki sınıfın özellikleri şu şekilde:

Drakensang Online Ejderha Savaşçısı
Ejderha Savaşçıları muhteşem yakın savaşçılardır. Verdikleri her şiddetli darbeyle öfkeleri artar ve öfkeleri de özellikle nefes kesici yeteneklerini en iyi biçimde kullanabilmelerini sağlar. Dolayısıyla, Ejderha Savaşçıları mücadelede ne kadar uzun süre kalırlarsa, o kadar çok tehlikeli hale gelirler.

Drakensang Online Çember Büyücüsü
Çember Büyücüleri uzaktan çok iyi savaşır. Manalarını kullanıp ateş, buz ve şimşek elementlerini kontrol eder ve doğaüstü güçlerini gizemli büyü biçiminde ortaya koyarlar. Bir Çember Büyücüsü yakın mücadeleye uzun süre dayanamaz; fakat zor durumlarda kendisini ışınlayarak kolayca kaçabilir.

Drakensang Online kayıt olmak için tıklayın.
Anahtar Kelimeler
Drakensang Online kayıt ol, kaydol, indir, oyna, tanıtımı, ekran görüntüleri, videoları, sistem gereksinimleri, ipuçları, haberleri, etkinlikleri
62964
defa okundu

Yorumlar

23 yorum yapıldı
  • Onur diyor ki:

    Oyun İbolardan Oluşuyo Çogu İbo

  • guler diyor ki:

    34 level oynadim harika eylenceli

  • guler diyor ki:

    play basiriq hariqa bir oyun

  • kaan diyor ki:

    Ben reİzz 40 lvl ejderha savaşçısı heredurda oynuyorum 6253 can ve çok sağlam siz siz olun ejderha savaşçı seçin rütbeside maraşel

  • Emre diyor ki:

    ben bi ara 36 levele kadar kastım büyücüydü karakterim sonra sıktı bıraktım tabi bunda büyücünün savaşçı ve korucunun yanında çok ezik kalmasının payıda var özellikle şu direnç olayı sırf büyücüler için yapılmış sanki :S siz siz olun büyücü karakterini seçmeyin korucu karakteri bu oyunun kralıdır

  • ALEM diyor ki:

    men girmek isteyirem gire bilmirem o neden ola biler siz bilirsiniz se bize deyin de nollar ki xais olunur