League of Legends
League of Legends
Oyunkayit.Com Online Oyun Kayıt Rehberi
FireShot Online Poster
FireShot Online Poster
Yayımcı
:   Oasis Game
Tür
:   
:   -

VİDEO İZLE

FireShot

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ

Legend Online ile piyasaya hızlı bir giriş yapan Oasis Game‘in yayıncılığını üstlendiği FireShot, Türkçe dil desteğiyle hizmet verecek olan bir MMOFPS oyunu. 16 Haziran’da kapalı beta testine başlamaya hazırlanan FireShot‘un beta keylerini sitemizden alabilirsiniz. Kaplanlar ve Kasırgalar adında 2 düşman birliğin savaşını konu alan oyun yakın gelecekte geçiyor.

MMOFPS türüne farklı bir açıdan yaklaşan FireShot‘da zengin silah seçeneği yer almakta. Bu seçenekler o kadar geniş bir yelpazeye yayılmış ki, bir tarafta lazer dürbünlü silahlar ile rakiplerinize korku salarken, diğer tarafta 2.Dünya Savaşı’ndan kalma tüfeklerle savaş meydanına dalabiliyorsunuz. Çeşitli oyun modlarıyla farklı bir oyun deneyimi sunan FireShot‘da PvP ve PvE’nin yanı sıra yapay zekaya karşı takım halinde hararetli savaşlar yapmanız da mümkün. FireShot’taki oyun modları ve özellikleri şu şekilde:

FireShot Fırtına Modu

Her 2 takım da M320 bomba atar ile savaşa başlar ve öldürülen her düşman için kaynak puanı kazanılır. Bu puanlar ile oyun içerisindeki marketten yeni silahlar alınarak savaşa devam edilir. En fazla kaynak puanını toplayan takım oyunu kazanır.

FireShot Komando Modu

Botlarla birlikte takım halinde oynanan bu modda düşman botları ve oyuncuları öldürerek puan kazanıyorsunuz. Kendi tarafınızdaki botlarla organize olarak üstünlük kurmalı ve düşmanları yok etmelisiniz.

FireShot Arena Modu

Bu modun tek kuralı düşmanı en kısa sürede bulup yok etmektir. Bu mücadelede öldükten sonra canlanılabilir, arena modu oyuncuların yeni savaş teknikleri geliştirebilmesi için de en uygun moddur.

FireShot Özel Savaş Modu

Bu modda Kasırgalar ve Kaplanlar sadece oyunun başında belirlenen silah türünü kullanabilirler. Örneğin keskin nişancı silahı seçildiği takdirde iki tarafın savaşçıları da sniper tüfek kullanmak zorundadır.

FireShot Bomba Kurma Modu

Takımdaki savaşçılardan biri C4 patlayıcıya sahiptir ve düşman takımın bölgesine giderek bombayı kurmaya çalışır. Bombanın patlaması durumunda saldıran takım, imha edilmesi durumunda savunan takım oyunu kazanır.

Kaliteli 3D grafiklere sahip olan FireShot, geliştirilmiş olduğu yeni nesil oyun motoru sayesinde düşük sistemlerde bile rahatlıkla oynanabilmekte.

FireShot Online kayıt olmak için tıklayın.
Anahtar Kelimeler
FireShot Online kayıt ol, kaydol, indir, oyna, tanıtımı, ekran görüntüleri, videoları, sistem gereksinimleri, ipuçları, haberleri, etkinlikleri
122995
defa okundu

Yorumlar

77 yorum yapıldı