Yulgang 2
Yulgang 2
Oyunkayit.Com Online Oyun Kayıt Rehberi
Yulgang 2
Kehanet Online Poster
Kehanet Online Poster
Yayımcı
:   Joygame
Tür
:   
:   -
Kapandı
Yulgang 2

VİDEO İZLE

Kehanet Online

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ

Kehanet Online 2 yıl süren yayın hayatının ardından 24 Temmuz 2013 günü sunucularını kapatma kararı almıştır.

Joygame‘ tarafından yayınlanan Kehanet – Sihirli Anahtarlar İnsan, Luluanta, Vata, Naiti ve Delfis olmak üzere 5 farklı ırk ve bu ırklara ait 32 farklı sınıf seçeneğinin bulunduğu, anime tadındaki etkileyici görsel efektlere sahip bir MMORPG oyunudur.

Binlerce Görev, 5 ve 10 kişilik zindanlar, etkileyici PvP yapısı, arenalar, uçsuz bucaksız haritalar ve mini oyunlar, hepsi ve daha fazlası tamamen Türkçe ve ücretsiz (free2play) olan Kehanet Online‘da. Yaklaşık 2.5 milyon kelimenin Çinceden Türkçeye çevirildiği oyundaki karakterler ve özellikleri aşağıda yer almaktadır.

İnsan(Human): Çabuk öğrenebilen, esnek ve en iddialı ırktır. Savaş zamanında metal ihtiyacının artması nedeniyle metal işleme konusunda kendilerini çok iyi geliştirmişlerdir.

Vata: Barbar olan Vata’lar, heybetli fizikleriyle birlikte şamanların doğa üstü güçlerini de kullanırlar ve korkulması gereken savaşçılardır.

Luluanta: Doğuştan büyü yapmaya yatkındırlar ve sihire karşı sonsuz bir arzuları vardır. Küçük boylarına rağmen, kendilerinden çok daha iri düşmanlarına kafa tutacak kadar cesurdurlar.

Naiti: Rakiplerini simya ve kendilerine has tekniklerle zayıflatır ve onları kolayca yenebilirler.

Delfis: Öldürme ve uzaktan saldırı becerileri oldukça gelişmiş olan Delfisler Büyük Okyanus’un ortasında bile hayatta kalma konusunda çok başarılıdırlar.

Kehanet Online kayıt olmak için tıklayın.
Anahtar Kelimeler
Kehanet Online kayıt ol, kaydol, indir, oyna, tanıtımı, ekran görüntüleri, videoları, sistem gereksinimleri, ipuçları, haberleri, etkinlikleri kehanet online kayıt ol, kehanet online kaydol, kehanet online üye ol, kehanet, kehanet online rehber, kehanet online sihitli anahtarlar
85879
defa okundu

Yorumlar

132 yorum yapıldı