League of Legends
League of Legends
Oyunkayit.Com Online Oyun Kayıt Rehberi
3.jpg
Lady Popular Poster
Lady Popular Poster
Yayımcı
:   XS Software
Tür
:   
:   Yok
:   -

VİDEO İZLE

Lady Popular

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ

Lady Popular (Leydi Popüler)

Her kız, ün ve fırsat hayal eder. Her kız büyümek ve yetenekli, akıllı ve başarılı bir kadın olmak ister. Lady Popular size bu fırsatı veriyor. Lady Popular macerasını siz de yaşayın, oyunun tüm seçeneklerini deneyin. Leydinizin görünümünü seçerken, zengin dış görünüş seçenekleri, farklı renklerde saç şekilleri, elbiseler ve renk kombinasyonları. Mini Oyunlara eğlenin veya diğer oyuncular ile meydan okumalarda, popülerlik karşılaştırın!

Gerçek ve çok ünlü bir Leydi olmak için özellikleriniz var mı? Lady popular online bir tarayıcı oyunudur. Herhangi bir şey yüklemenize gerek olmadan, oyunu sadece internet üzerinden ve binlerce oyuncuyla aynı anda oynayabilirsiniz. Oyunda ilk önce, kendi karakterinizi yaratırsınız, daha sonra onun kariyeri, eğitimi, sosyal hayatıyla ve bakımıyla ilgilenirsiniz. Bunların yanında Lady Popular’da;

• Karakterinizin dairesi vardır, eşya alıp onu dekore edebilirsiniz.
• Karakterinize, evcil hayvan alabilirsiniz – onu yürüyüşe çıkarabilir, besleyebilirsiniz, oyuncak satın alabilir, onunla oynayabilirsiniz
• Karakteriniz için Alışveriş Merkezinden elbiseler, ayakkabılar, aksesuarlar alıp giydirebilirsiniz.
• Karakterinize saç şekli, makyaj yapabilirsiniz.

Lady Popular kayıt olmak için tıklayın.
Anahtar Kelimeler
Lady Popular kayıt ol, kaydol, indir, oyna, tanıtımı, ekran görüntüleri, videoları, sistem gereksinimleri, ipuçları, haberleri, etkinlikleri
113927
defa okundu

Yorumlar

25 yorum yapıldı