Yulgang 2
Yulgang 2
Oyunkayit.Com Online Oyun Kayıt Rehberi
Last Chaos Poster
Last Chaos Poster
Yayımcı
:   Gamigo
Tür
:   
Dil
:   İngilizce
:   -

VİDEO İZLE

Last Chaos Online Türkiye

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ

Gamigo tarafından bir çok ülkede yayınlanan fantastik MMORPG oyunu Last Chaos kısa sürede 3 milyondan fazla oyunseveri sunucularına dahil etti. Kendine has çeşitli özellikler barındıran oyun, yapısal olarak klasik RPG kalıbına birebir uyuyor.

6 farklı sınıfın yer aldığı Last Chaos‘ta pet sistemi de bulunuyor. Lonca savaşları ve kale savaşlarıyla zenginleştirilen PvP yapısı oyunu ayakta tutan en önemli yönlerinden birisi. Oyunu özel yapan diğer özellikleri ise şu şekilde sıralayabiliriz:

Kullanıcıya Özel Oyun Alanları
Özel oyun alanları sadece oyuncuya özel ve oyuncunun tek başına olduğu hareketli maceralar ve görevlerden oluşur, oyuncular bu serüvenlerde Last Chaos‘u daha hızlı ve eğlenceli bir şekilde keşfetme imkanı bulurken aynı zamanda tecrübe ve hazinelere sahip olma şansı yakalarlar.

E.R.A.S. Exciting Range of Aggressive Battle System
Oyuncular kılıçlarını savurduklarında E.R.A.S. sayesinde menzilleri içinde bulunan birden fazla düşmanı yaralayabilir ve/veya öldürebilirler! Bu özellik çeşitli saldırı teknikleriyle birleştirilebilir.

Last Chaos kayıt olmak için tıklayın.
Anahtar Kelimeler
Last Chaos kayıt ol, kaydol, indir, oyna, tanıtımı, ekran görüntüleri, videoları, sistem gereksinimleri, ipuçları, haberleri, etkinlikleri
18136
defa okundu

Yorumlar

8 yorum yapıldı