Hounds: The Last Hope
Hounds: The Last Hope
Oyunkayit.Com Online Oyun Kayıt Rehberi
Last Chaos Poster
Last Chaos Poster
Yayımcı
:   Gamigo
Tür
:   
Dil
:   İngilizce
:   -

VİDEO İZLE

Last Chaos Online Türkiye

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ

Gamigo tarafından bir çok ülkede yayınlanan fantastik MMORPG oyunu Last Chaos kısa sürede 3 milyondan fazla oyunseveri sunucularına dahil etti. Kendine has çeşitli özellikler barındıran oyun, yapısal olarak klasik RPG kalıbına birebir uyuyor.

6 farklı sınıfın yer aldığı Last Chaos‘ta pet sistemi de bulunuyor. Lonca savaşları ve kale savaşlarıyla zenginleştirilen PvP yapısı oyunu ayakta tutan en önemli yönlerinden birisi. Oyunu özel yapan diğer özellikleri ise şu şekilde sıralayabiliriz:

Kullanıcıya Özel Oyun Alanları
Özel oyun alanları sadece oyuncuya özel ve oyuncunun tek başına olduğu hareketli maceralar ve görevlerden oluşur, oyuncular bu serüvenlerde Last Chaos‘u daha hızlı ve eğlenceli bir şekilde keşfetme imkanı bulurken aynı zamanda tecrübe ve hazinelere sahip olma şansı yakalarlar.

E.R.A.S. Exciting Range of Aggressive Battle System
Oyuncular kılıçlarını savurduklarında E.R.A.S. sayesinde menzilleri içinde bulunan birden fazla düşmanı yaralayabilir ve/veya öldürebilirler! Bu özellik çeşitli saldırı teknikleriyle birleştirilebilir.

Last Chaos kayıt olmak için tıklayın.
Anahtar Kelimeler
Last Chaos kayıt ol, kaydol, indir, oyna, tanıtımı, ekran görüntüleri, videoları, sistem gereksinimleri, ipuçları, haberleri, etkinlikleri
23612
defa okundu

Yorumlar

10 yorum yapıldı
  • mert diyor ki:

    arkadaşlar 110 levelim kara gölge zırhı full set pvp isteyenler gelsin last chaos almanya serverindeyim (türkiye kapandı :( )

    • hasan diyor ki:

      Beyler yönetime baskı uygulayın ticket fealn atında açılsın oyun ya arattırıyo oyun kendini lan gmler yüzünen kapandı oyun versinler bizden 1 kaç kişiye biz yaparız ücretsiz

    • çağla diyor ki:

      Türkiye açıldımı yine bilginiz varmı acaba ben indirdim İngilizce ama görevleri falan hiç anlamıyorum oyunu da çok seviyorum daha önceden oynadığım bi oyun birde ejderha yavrusu almak için yumurtayı nereye veriyorduk hatırlamıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim

  • arif diyor ki:

    açın şu oyunu

  • disappear diyor ki:

    millett pvp yapmak isteyen mesaj atsin 47 lvlim

  • ExampLe diyor ki:

    arkadaşlar ben last chaos tr yi nereden indireceğim eski bir lc tr oyuncusuyum beni tanıyanlar tanır.

  • lastchaosturkiye diyor ki:

    arkadaslar tek tr sunucusudue oyun cash alımları cok uygundur. eglenceye bekleriz

  • Erkal diyor ki:

    Mrb ben avrupa sunucusuna geçtim ben almanca bilmiyorum last chaos türk’e geri dönmek istiyorum buradanmı indirebilirim duyduğuma göre tr varmış ve daha kolaymış bilgilerinizi bekliyorum.

  • Halo diyor ki:

    oyun indiriyom şuan inş güzeldir :)