Kingdom Online
Kingdom Online
Oyunkayit.Com Online Oyun Kayıt Rehberi
Microvolts Poster
Microvolts Poster
Yayımcı
:   Rock Hippo
Tür
:   
Dil
:   İngilizce
:   12+
Smash Online Kayıt Ol

VİDEO İZLE

Microvolts Türkiye

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ

Yayına girdiği günden itibaren oyun severlerin büyük ilgisiyle karşılaşan Microvolts, SK Media tarafından geliştirilen ve Rock Hippo tarafından yayınlanan bir MMOTPS oyunudur. Anime tarzı görselleri, eğlenceli oyuncak karakterleri, aksiyon dolu oyun modlarıyla beğeni toplayan oyun İngilizce dil desteği ile hizmet veriyor. (Gamekraft tarafından Türkiye’de yayınlanması beklenen Microvolts’un kayıt ve client bağlantıları; firmanın herhangi bir çıklama yapmaması üzerine Eu sunucularına yönlendirilmiştir.)

Pandora, Knox, C.H.I.P. ve Naomi adında dört oyuncağın kendi türlerinden diğer oyuncakları aktif hale getirmesini konu Alan Microvolts, kısıtlı batarya kaynakları yüzünden sürekli aktif halde duramayan bu oyuncakların güç için verdikleri savaşı konu alıyor. Artık dünyanın her yanındaki oyuncaklar Micro World’ün egemenliğini ele geçirmek için gizli bir savaşa katılıyor.

Aynı anda 7 farklı silaha sahip olabileceğiniz oyunda içinde bulunduğunuz duruma ve rakibinize karşı elinizdeki silahlardan istediğinizi kullanabiliyorsunuz. Her karakter birer oyuncak olduğu için gerçek hayattan esinlenerek hazırlanan haritalardaki nesneler karakterinize göre oldukça büyük kalıyor. Microvolts‘da kimi zaman bir ofisteki çalışma masasının üzerinde savaşırken kimi zaman bir çocuk odasındaki oyuncakların arasında düşman kovalayabiliyorsunuz.

Microvolts kayıt olmak için tıklayın.
Anahtar Kelimeler
Microvolts kayıt ol, kaydol, indir, oyna, tanıtımı, ekran görüntüleri, videoları, sistem gereksinimleri, ipuçları, haberleri, etkinlikleri
44962
defa okundu

Yorumlar

63 yorum yapıldı