Yulgang 2
Yulgang 2
Oyunkayit.Com Online Oyun Kayıt Rehberi
Runes of Magic Poster
Runes of Magic Poster
Yayımcı
:   Aeria Games
Tür
:   
:   İyi
:   12+
Kapandı

VİDEO İZLE

Runes of Magic

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ

Runes of Magic sunucuları yayıncı firmanın kararı ile 31 Haziran 2013 tarihinde hizmete kapatılmıştır.

Türk MMORPG dünyasında yeni bir çağ açılıyor! Türkçe arayüze sahip Runes Of Magic adrenalin yüklü PvP savaşları ve kapsamlı çifte-sınıf sistemi ile Aeria Games farkıyla Türkiye’de yayına başladı. Gizemli yaratıklar, güçlü büyüler ve efsanevi savaşçılarla dolu bir dünyanın kapılarını aralayın ve unutulmuş bir krallığın sırlarını çözün!

Runes of Magic’in dikkat çeken bazı özellikleri:

Çifte Sınıf Sistemi

Bir yan sınıf seçerek karakterinin gerçek potansiyelini ortaya çıkar. Üstün ve eşsiz bir kahraman yaratmak için ana yeteneklerinle yan sınıf yeteneklerini bir araya getir! İstersen düzenbaz çevikliğine sahip cesur bir Savaşçı yarat, istersen yay tutan bir Büyücü ol – olanakların sonsuz!

Ev Sahipliği

Taborea’nın canavarlarını doğramakla geçen zorlu bir günün ardından, kendi evinde dinlenmeye çekil! Evini kendi zevkine göre döşe ve değerli eşyalarla süsle. Şehrin gürültü patırtısından uzaklaşıp evinde rahat et!

Gelişmiş Rune Sistemi

Özenle düşünülmüş Rune sistemini kullanarak ekipmanını özelleştir ve özel iyileştirmelerle güçlendir. Runelerini, gizemli dönüştürücüyü kullanarak üretip geliştir ve ekipmanını özgün istatistik bonuslarıyla donat!

Runes of Magic kayıt olmak için tıklayın.
Anahtar Kelimeler
Runes of Magic kayıt ol, kaydol, indir, oyna, tanıtımı, ekran görüntüleri, videoları, sistem gereksinimleri, ipuçları, haberleri, etkinlikleri
40879
defa okundu

Yorumlar

31 yorum yapıldı