Legend of Fighters
Warframe Poster
Warframe Poster
Yayımcı
:   DurmaPay
Tür
:   
A.B. Başlangıç
:   21-03-2013
A.B. Bitiş
:   -
Final
:   -
Legend of Fighters

VİDEO İZLE

Warframe

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ

Londra merkezli oyun stüdyosu Digital Extremes tarafından Evolution Engine oyun motoru ile geliştirilen Warframe, DurmaPay tarafından Türkçe dil desteğiyle yayınlanıyor. Play Station 4 versiyonu da bulunan Warframe bilim-kurgu temalı bir MMOTPS oyunu.

Güneş sisteminde yer alan gezegenlerin çevresindeki gemilerde geçen oyunda, takımınız ile istilacılara karşı savaşıyorsunuz. Tenno, Grineer ve Corpus olmak üzere 3 farklı sınıfın yer aldığı Warframe‘de her sınıfta çeşitli yeteneklere sahip 5 farklı karakter (warframe) bulunuyor. Bu karakterlerin bir kısmını kullanabilmeniz için belirli bir seviyeye ulaşmış olmanız gerekmekte.

Warframe‘de görev yapabileceğiniz zindanlar da yer almakta, oyun bilim-kurgu temalı olduğu için zindanlar oldukça geniş ve çok katlı tasarlanmış, bu sayede daha rahat hareket edebiliyor ve özgürce savaşabiliyorsunuz. Warframe‘e başlarken takım kurmazsanız otomatik botlar sizin takımınıza geliyor ve oyun biraz sıradanlaşıyor.

1vs1 PvP modu bulunan Warframe‘e ilerleyen zamanlarda kalabalık savaşlara imkan tanıyan PvP Deathmatch modu eklenmesi bekleniyor. Yüksek oynanabilirlik ve grafik değerlerinin yanısıra basit görev sistemi ile PvE hayranlarını cezbeden Warframe keyifli olduğu kadar kaliteli bir oyun deneyimi sunuyor.

Warframe kayıt olmak için tıklayın.
Anahtar Kelimeler
Warframe kayıt ol, kaydol, indir, oyna, tanıtımı, ekran görüntüleri, videoları, sistem gereksinimleri, ipuçları, haberleri, etkinlikleri
18567
defa okundu

Yorumlar

12 yorum yapıldı